بهترین سایت نظر سنجی مردمی لیست‌می آنلاین

سایت نظرسجی مردمی لیست می. با استفاده از سرویس آنلاین و نظرسنجی امتیازی از طریق ساخت لیست و به اشتراک گذاری عمومی آن، می توانید انواع نظرسنجی آنلاین و لیست از هرچیزی را ایجاد کنید. و بر اساس داده‌های به دست آمده عملکرد خود را بسنجید و نظر دیگران را درمورد لیست های خود متوجه بشوید.
لیست هایی با قابلیت نظرسنجی آنلاین در لیست‌می، رایگان و سریع، بسازید و یا به لیست های دیگران در سایت، رای بدهید و در وقت و هزینه تحقیقات بازار، نظرسنجی مشتری و کارکنان صرفه‌جویی کنید.
هم‌اکنون در کشورهای پیشرفته کاربردی‌ترین نوع نظرسنجی، نظرسنجی اینترنتی است ولی در کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان که امکانات نظرسنجی اینترنتی به صورت همگانی میسر نیست، اغلب از شیوه‌های کلاسیک نظر سنجی مانند پرسش و پاسخ یا مصاحبه استفاده می‌شود. در ایران نیز نظرسنجی‌هایی توسط موسسات تحقیقاتی و صدا و سیما در اغلب مشارکت‌های عمومی صورت می‌پذیرد و نظر قشری از جامعه را منعکس می‌سازد.
حال این سوال پیش می آید که نظرسنجی چیست و انواع آن چگونه است؟
اخیراً پیشرفت‌هایی در زمینه برگزاری نظرسنجی‌های آنلاین به زبان فارسی حاصل شده‌است که این امکان را فراهم می‌آورد تا کاربران بتوانند فرم‌های نظرسنجی مورد نظرشان را به صورت برخط (آنلاین) ایجاد کنند و آن‌ها را بین افراد توزیع و نتایج را بصورت برخط مشاهده کنند. از جمله محاسن نظرسنجی‌های آنلاین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- جلوگیری از چاپ فرم‌های کاغذی و حفاظت از محیط زیست
- هزینه پایینتر جهت ایجاد، توزیع و جمع‌آوری فرم‌های نظرسنجی
- سرعت بیشتر در جمع‌آوری و تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده
- امکان دسته‌بندی کاربران بر اساس تاریخ و مکان تکمیل فرم‌ها
- امکان برگزاری نظرسنجی به صورت ناشناس ماندن پاسخ دهندگان

طبق تعریفی که در ویکی پدیا فارسی آمده، جمع‌سپاری یا انبوه‌سپاری (به انگلیسی: Crowdsourcing) ترکیبی از دو کلمه جمعیت و برون‌سپاری به معنای برون‌سپاری به انبوه مردم است. جمع‌سپاری نوعی برون‌سپاری است ولی نه به شرکت‌ها یا سازمان‌های خاص بلکه به گروه فراوانی از افراد ناشناخته. ناشناخته به این معنا که یک شرکت نمی‌تواند جمعیت خویش را بسازد. این جمعیت هم شامل افراد کارآمد می‌شود و هم بی‌تجربه.

پس جمع سپاری می‌تواند هم به صورت مالی باشد و هم معنوی. در این مقاله سعی شده این مفهوم کامل توضیح داده شود.

بهترین مثال از جمع سپاری مالی سایت کیک استارتر (kickstarter.com) است. اگر با این سایت آشنایی ندارید باید گفته شود که کیک استارتر از بزرگترین سایت‌های جمع آوری سرمایه جهت سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های استارت آپی است. می‌توان پروژه و ایده خود را در آن ثبت کرد و متناسب با آن درخواست سرمایه کرد. به این نوع از جذب سرمایه کراود فاندینگ (Crowdfunding) و یا سرمایه گذاری جمعی گفته می‌شود. پس افرادی که ایده خلاقانه‌ای دارند، حتما سعی کنند آن را در کیک استارتر ثبت کنند، مطمئن باشند که در جهان انسان‌های خیراندیش زیادی هستند که قدر ایده‌های خلاقانه را می‌دانند.

و اما نمونه‌های معنوی جمع سپاری، باید گفته شود شاید مهمترین کاربرد جمع سپاری آمارگیری باشد. در جامعه کنونی روز به روز با تغییر سریع رفتار جامعه شاهد این موضوع هستیم که جهت شناخت رفتار اجتماع باید به صورت مقطعی و در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه، داده‌های زیادی از نظر و رفتار افراد داشته باشیم. کاربرد این آمار در جهت تبلیغات، فروش، رشد، هدایت جامعه و هر هدف کلان و خرد دیگری که افراد زیادی را در جامعه درگیر می‌کند، مورد نیاز است. بزرگترین نمونه آن که تقریبا هر ایرانی آن را می‌شناسد، گوگل است که با جمع‌آوری داده‌های انبوه (Big Data) از طریق تمامی پلتفورم‌هایی که در اختیار افراد از گوشی‌های اندورید گرفته تا موتور جست جوی گوگل، انسان‌ها را بهتر از خودشان می‌شناسد.

در ایران نیز فعالیت‌های زیادی بابت جمع آوری داده انجام می‌شود که هنوز در ابتدای راه قرار دارند. در این محتوا نوع جدیدی از جمع سپاری در ایران مثال زده می‌شود که از زبان ویکی پدیا آمده است:

روش‌ها و موارد استفاده از جمع‌سپاری

استفاده از ابزارها و فرم سازهای آنلاین: در این راستا سایت‌ها و ابزارهای آنلاینی مانند لیست می، به وجود آمده‌اند تا با امکاناتی مانند شبکه اجتماعی، لیست‌ها و نظرسنجی‌ها را جمع‌سپاری کرده و بهترین بازخورد را با رای گیری جمع آوری کند.

«لیست می» یک پلتفورم نظرسنجی عمومی است. در واقع این سایت تنها یک ابزار نظرسنجی نیست، بلکه یک شبکه اجتماعی و یا اگر صحیح‌تر گفته شود یک رسانه اجتماعی است که تمامی افراد جامعه می‌توانند در آن به راحتی لیست و فرم نظرسنجی بسازند و آن را در معرض قضاوت و نظر تمامی مخاطبان قرار دهند.

علاقه‌مندان برای آشنایی با روال و نوع کارکرد این شبکه اجتماعی و ابزار نظرسنجی و جمع سپاری روی find more info دکمه زیر کلیک کرده و وارد سایت لیست می‌ شوند.
جمع‌سپاری فقط مالی نیست، وقتی یک شبکه تلوزیونی از بینندگان خود می‌خواهد که خبرنگار افتخاری آنها باشند، یا مثلا دانشنامه ویکی‌پدیا که هرکسی می‌تواند آن را کامل کند نمونه های بارز جمع‌سپاری هستند
در سال 97، در آشوب بازار شبکه‌های اجتماعی و مسائل مختلف از فیلترینگ، عدم امنیت حساب‌های کاربران تا حاشیه‌های مختلف ، راهکار جدید لیست می، که نسل جدیدی از شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر نظرسنجی است، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، این محصول که در حوزه شبکه‌های اجتماعی ارایه می‌شود، با نیازسنجی بازار توانسته ویژگی‌های تازه‌ای نظیر شبکه اجتماعی برپاشده براساس گیمیفیکیشن را ارائه کند تا این خدمت تازه لیست‌می به کاربران این امکان را بدهد که به آیتم‌های موجود در هر لیست، رای دهند و آن را با دیگران به اشتراک بگذارند.

بر پایه این اطلاع، لیست می دارای محاسنی است که اعم از ساخت لیست، اشتراک‌گذاری با دیگران و گرفتن رای، دنبال کردن دیگران، تکمیل لیست دیگران و نظردهی و نظرسنجی است.

نظر شما برای همه مهم است!

لیست‌می به همه این امکان را می‌دهد که به آیتم‌های موجود در هر لیست، رای بدهند. اما این پایان ماجرا نیست! الگوریتم هوشمند موجود در لیست‌می، بر اساس آرای مثبت و منفی ، به هر آیتم امتیاز داده و لیست را به صورت خودکار مرتب می‌کند. در نتیجه، به سادگی بهترین‌ها را خواهید شناخت.

هم بنیانگذاران محمدحسن قدوسی نژاد و امیر دانشی پور مدیرعامل لیست می، تولید این محصول را نتیجه 6 ماه در فاز اول محصول (MVP) کار در این مجموعه دانستند و گفتند: تحقیق و مدلسازی ، کار بر روی مدل‌های آماری، فرمول‌های بهینه ساز جهت نمایش آمار بهتر، بررسی افق محصول و در نهایت کدزنی و لانچ شبکه اجتماعی لیست می برای تولید این محصول از سال 1396 آغاز و امسال آماده رونمایی شد.

وی زمان عرضه این محصول به بازار را نیمه دوم سال 1397 اعلام و ادامه داد: اگر شما در موضوعی خاص صاحب نظر و تجربه هستید و می‌خواهید آن را به شکلی نوین با دیگران به اشتراک بگذارید؛ و یا می‌خواهید در موضوعی خاص از نظر دیگران آگاه شوید، یا در لیست دیگران مشارکت داشته باشید؛ با لیست‌می همراه شوید.
در سال 1400 با مطرح شدن طرح صیانت این مورد شتاب گرفته است. بنابراین بنظر می رشد سایت هایی در با سلامت محتوایی مناسب مانند لیست می می تواند جای خالی خیلی از نیازها را پر بنماید.
درمورد طرح صیانت بخوانید:
وزنامه اعتماد نوشت: گذشت زمان نشان داد که گمانه‌زنی‌هایی که پیش از این در خصوص الگوبرداری از چینی‌ها برای محدودسازی فضای مجازی می‌شد، بیشتر به واقعیت نزدیک است تا سایر قرائت‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود.
الگوبرداری از چینی‌ها برای محدودسازی فضای مجازی
علی یزدی‌خواه، نماینده مردم تهران و نایب‌رییس کمیسیون مشترک طرح صیانت در قامت یکی از حامیان پر و پا قرص این ایده در روزهای پایانی دی‌ماه در باره شبکه ملی اطلاعات گفته بود:چینی‌ها در این حوزه ابتکار منحصربه‌فرد و خاصی را طراحی کردند که ما نیز می‌توانیم از تجربه آنها در این بخش استفاده کنیم.
اظهارات یزدی‌خواه در خصوص استفاده از تجربیات کشور چین در شرایطی رسانه‌ای می‌شود که بسیاری از تحلیلگران در ابتدای طرح ایده صیانت از فضای مجازی اعلام کردند، این نسخه‌ای است که نمایندگان مجلس یازدهم از روی دست چینی‌ها کپی کرده‌اند، اما نمایندگان حامی طرح با تکذیب این گمانه‌زنی‌ها اعلام می‌کردند، الگویی که ایران در مواجهه با فضای مجازی پیگیری می‌کند، برگرفته از رویکردهایی است که در آلمان و سایر کشورهای اروپایی تجربه می‌شود.

گذشت زمان اما نشان داد که گمانه‌زنی‌هایی که پیش از این در خصوص الگوبرداری از چینی‌ها برای محدودسازی فضای مجازی می‌شد، بیشتر به واقعیت نزدیک است تا سایر قرائت‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *